JoomlaTemplates.me by BlueHost Reviews

Fusiecommissie Griendtsveen/Helenaveen van start

Na de ledenvergadering van Helenaveen op 1 oktober heeft ook de ledenvergadering van Griendtsveen op 29 oktober het groene licht gegeven om een verdere samenwerking met elkaar, zoals een fusie, te onderzoeken. Het doel hiervan is om gezamenlijk het voetbal in zowel Griendtsveen als Helenaveen op langere termijn zo goed mogelijk te bedienen.

Er is een gezamenlijke commissie samengesteld om deze samenwerking verder te onderzoeken. Deze commissie bestaat uit Ard Arts, Rinus Crommentuijn, Hans van Neerven (SV Helenaveen) en Marco Buijs, Rick Kooter, Arno van Mullekom en Paul Vossen (RKSV Griendtsveen).

Naast de financiële en juridische kant, zal de commissie met name aandacht hebben voor de mensen in en rond de verenigingen en de waarborging en versterking van de binding met beide dorpen. Alleen op deze wijze kan een toekomstbestendige samenwerking worden gemaakt.

De bevindingen en voortgang van deze fusiecommissie zullen in elkaars kantine en op elkaars website te lezen zijn. Voor eventuele vragen kan men persoonlijke toenadering zoeken tot de leden van deze commissie of kan gemaild worden naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

fusiecommissie griendtsveen helenaveen van start

Op de foto vlnr: Marco, Arno, Ard, Rick, Rinus, Paul en Hans.

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.”